SALON MERHABA

Biz kimiz?
Salon Merhaba; özelde Arap/Türk, genelde tüm öğrencilerin gelişimlerine yönelik etkinlik ve programlar düzenleyen, herkesin katılımına açık bir gençlik platformudur.

Gayemiz
* Türk öğrencilerle beraber ülkemizdeki Arap ve diğer tüm öğrencilerimize açık olan platformumuzla öncelikle eğitim diyoruz. Akademik ve mesleki tecrübelerimizi arttıracak eğitim ve bunları destekleyici her türlü etkinlik ve faaliyetler yürütmeyi istiyoruz. Bununla birlikte “Uzlaşı ve Dayanışma” değerlerimizle beraber ülkemizdeki her uyruktan öğrenci ile kaynaşarak ufka beraber bakmak istiyoruz.

Faaliyet Alanlarımız
Uluslararası öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz projelerimizin ile öğrenciler arasında dayanışma ve kaynaşma iklimlerinin oluşmasına yönelik yapacağımız bazı faaliyetler şunlardır:
– Eğitim kursları
– Sosyal etkinlikler
– Çalıştalar
– Sempozyumlar
– Gençlik konferansları
– Kültür yarışmaları
– Sosyal ziyaretler
– Kitap okuma ve tartışmaları
– Amatör video çekimleri
– Şiir dinleti programları
– Öncü şahsiyetlerle bulaşmalar

HEDEFLERİMİZ
彡 Uygulamalı Eğitimler Düzenlemek
彡 Özelde Türk/Arap genelde uluslararası öğrenciler arasında sosyal ve kültürel köprüler kurmak
彡 Farklı dillerde coğrafyamızı temsil edecek kültür elçileri yetiştirmek

GELECEK VİZYONUMUZ
Akademik ve sosyal sahalarda öğrencilerin kendi sorunlarına çözümler üreterek gelişimlerine katlı sağlayacak her türlü faaliyetlere öncülük etmek.

DİĞER PLATFORMLAR